Showing 1–16 of 28 results

Anti Blemish Balm 15 ml

Një   balsam   që   trajton  dhe   mbulon   papastërtitë   e   lëkurës  me  acid   salicilik   dhe   një   ekstrakt    të   bimës    së   shelgut   ka   një   efekt    anti-inflamator   dhe   rregullon   prodhimin  e   sebumit   në   lëkurë.

Anti-Wrinkle/ Anti-Dryness Serum 30ml

Një   serum   inovativ   me   një  vaj   cilësor   prodhuar   posaçërisht    për   lëkurë    të   thatë, të   stresuar   që   është   e   prirur    për   tu   tharë    dhe  për   të   krijuar   rrudha. Uji   nga   maja   e   akullnajave   zviceriane   mblidhet   në   lipozome    dhe   depërtonë  thellë   në   shtresat   e   jashtme   të   shtresës   corneum   dhe   mbush   lëkurën    atje ,  ndërsa   lipidet    e   vlefshme    e    bëjnë   të   ndihet   e   këndshme. Në   të   njëjtën   kohë,  një  peptid   i  avancuar, Matrixyl  Synthe’6, redukton   rrudhat   në   anët  e  syve    dhe   rrudhat   në   mënyrë   të   konsiderueshme.

Beautiful Eyes Cream 15ml

Locion  pastrimi  me   veprimtari  të   butë  për   lëkurë   normale  në   të   thatë. Si  një  seri  substance   aktive  me   fuqinë   dhe   pastërtinë  e   botës   Alpine  Zviceriane ,ekstrakti   Edelweiss(lule  e  bardhë   Zviceriane)  e  zhvillon  efektin   e   tij  të   plotë  edhe   gjatë   fazës   përgatitore   të   kujdesit: Vepron  për   të  zbutur   lëkurën,  dhe  për  të  mbrojtur   qelizat   dhe   indin, forcon   lëkurën  dhe   rrit   mbrojtjen   e  saj   natyrore  kundra  radikaleve  të   lira.Si  rezultat  efekti   kundra   plakjes   fillon   gjatë   pastrimit.

Cleanser: pure+

Xhel   pastrues  i  zhvilluar  posaçërisht  për   lëkurë  të   yndyrshme  dhe   lëkurë   në   gjëndje   të   përzier. Komponentë  balancues   me  një   efekt   të   butë   por  të  plotë  të   cilët   garantojnë  një   çehre   të   pastër. Ndjesitë   e   pakëndshme   të   tensionit   janë   zakonisht   për   shkak   të   larjes  agresive, me  rezultat    që   një   furnizim   i   vetëdijshëm   lagështie   është   veçanërisht   i   rëndësishëm. Paralelisht, xheli   i   pastrimit  ka   një   ndikim   pozitiv   në   prodhimin  e  sebumit , kjo   duhet   të   rregullohet   butësisht.Si   një   seri  substance   aktive   me   fuqinë  dhe   pastërtinë  e  botës   Alpine   Zviceriane, ekstrakti  i  Edelweiss (lule  e   bardhë   Zviceriane )  zhvillon  efektin  e   tij  të  plotë  edhe   gjatë   fazës  përgatitore  të   kujdesit : vepron  për   të   zbutur   lëkurën  dhe  për   të   mbrojtur  qelizat   dhe   indin,  forcon  lëkurën  dhe   rrit   mbrojtjen  e   saj   natyrore  kundra   radikaleve  të  lira. Si   rezultat  efekti   kundra   plakjes  fillon  gjatë   pastrimit.

Cream mask: hydra+

Maskë  e   qetë,  e   butë   dhe  e  dobishme  për   lëkurë   të   thatë   dhe    shumë   të   stresuar.Ajo   shërben   për   të  siguruar  lëkurë   me  rafinim   të   ndjeshëm,kujdes  dhe   zbutje   dhe   veçanërisht   hidratimin   dhe   pasurimin  e  saj.Efekti  i  atribuohet   disa   komponentëve : së   pari   zhvillon   hidratimin   në   mënyrë   optimale   dhe   së  dyti   vajrat   kujdesës   intensiv  dhe  lipidet, të   cilat    janë  plotësuar   në   mënyrë   efektive   nga  ekstraktet   bimor   zvicerian. Përveç   efektit  që   vonon   shenjat  e  para   të   plakjes  së   parakohshme  të   lëkurës, gjithashtu   luan   një   rol  të   madh   në   qetësimin  e  lëkurës.

Cream: medium+

Formulimi   i   butë   i   këtij   kremi   është   falë   absorbimit   me  shpejtësi   të   vajit   natyral   makadamia. Kjo   përmbajtje   shtesë  lipidesh,  pak   më  e  lartë   se   ajo    në   krem: soft+ ,   është   vetëm   për   lëkurë   normale   në   të  thatë.

Cream: rich +

Ky  krem   i   pasur    për   përdorim    gjat   ditës    dhe   opsional   gjat   natës   jo  vetëm   që  ka   ekstrakte   bimore  zvicerian   por   edhe   komponentë   të   tjerë   të   vlefshëm   për   intensitetin  e  saj. Ideal   për   lëkurë   shumë   të   thatë   e  cila   ka   humbur   ekuilibrin  e   saj    natyror   me   shkathtësi   balancon  jashtë   përmbajtjen   e   lipideve  dhe   lagështisë.

Cream: soft +

Krem   përkujdesës  me  një   formulim  të   këndshëm   drite   i  cili  butësisht  gëzhoja   lëkure   me  yndyrë  dhe  kushte   të   përziera   pa   e   rënduar   atë. Pikërisht   balancimi   i   lyrave  (lipid – lloje  lyrash )  përmban  për   këto   dy   mbrojtje   lëkure   dhe   nuk   i    jep   shkëlqim  yndyror.

Cream: tinted+

Ky   krem   ngjyrues   dite   me   faktorë   mbrojtës   të   lehtë   shërben   si   kontakt  përfundues   për  çdo   trajtim   dhe   si   bazë    për   make-up. Është   i   përshtatshëm   për    të   gjitha    llojet   e   lëkurës   dhe    siguron   kujdes   me   ekstraktet   bimore  zviceriane    origjinale   dhe  të   paprekura,  të  cilat   ofrojnë   mbrojtje   shtesë   kundër  plakjes.

Cream: vital +

Ky   krem   kujdesi   fokusohet   në   tërheqjen,  komponentët   promovues   të   elasticitetit  të   cilët   vonojnë   shenjat  e  plakjes   së   parakohshme   të   lëkurës.  Si   gjatë   ditës   dhe   gjatë   natës   , ai   përfshin   bimët   të   cilat   kanë   luftuar   fuqinë   e  tyre   natyrore   në   botën   zviceriane .

Detoxifying Day Cream Regular/Rich 50ml

Një   krem  i   butë  i   kujdesit   ditor   që   është   në   dy   variante: ‘’I  rregullt’’   për   lëkurë   të   vajisur , për   lëkurë   të   kombinuar   dhe   normale   dhe  ‘’I  pasur’’  për   lëkurë   të   stresuar   dhe  lëkurë  të   thatë. Lëkura   mbrohet   nga   rrezatimi   UVA, UVB  dhe   rrezatimi   infrared, ndërsa   funksioni   i   saj    pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Në  të   njëjtën   kohë   një   ekstrakt   kamelia  e  kuqe ,  i  cili   ka   një   efekt    detoksifikues , mbron   lëkurën   nga   ndikimi    i   dëmshëm  i  ndotjes  së  ajrit . Dëmtimi   i   qelizave   i   shkaktuar    nga   ndotja  e   ajrit   reduktohet   dukshëm   dhe   parandalohet  plakja  e  parakohshme   e  lëkurës .  Acidi  Hialuronik   dhe  Pentavitin   gjithashtu  hidratojnë   intensivisht    lëkurën    dhe   zbusin    linjat   e  bukura  dhe   rrudhat.

Eye: vital +

Krem   ekstra   i   butë  për   sy   të   lumtur   dhe   rrezatues   për   sytë   kërkues. Ky   krem   është   veçanërisht   për   zonën   e  ndjeshme   të   syve, e   cila   karakterizohet   nga   butësia , dhe   është   gjithmonë   në   qendër  të   aktivitetit,  lëkurë  e  hollë   e   cila   ka   tendencë   të   zhvillojë   hije   të   errëta   dhe   enjtje   të   vogla.

Fresh: clean+

Xhel   dushi   i   butë   për   kujdes   ditor   trupi. Ekstraktet   bimore   natyrore   zviceriane   japin   freski   dhe   energji   përmes   ditës   dhe   kujdesit   për   lëkurën ,  me   komponent  vajor  lipidesh-plotësues. Një   kompleks   special   mbajtës   lagështie   në   bazë   të   komponimeve  të  sheqerit   drejt   qëndrueshmërisë   dhe   përmirësimit   të   kapacitetit   të   mbajtjes   së   lagështisë   në   lëkurë  në   mënyrë   që   ajo   mos   të   thahet   dhe  të  ndjehet   këndshëm.Veçanërisht  për   shkak   të  pastrimit   të   përditshëm   të   trupit   lëkura   theksohet. Komponentët  e   kujdesit   të   përfshirë   në   këtë   formulim   të   balancuar ,  garantojnë   pastërti   dhe   freski  si   dhe   mirëqenie   dhe  relaksim .

Gel mask: pure+

Gjysmë transparent ,  maskë  xhel   për   lëkurë    me   yndyrë   dhe  e  vajisur. Orientimi  i    saj   gjerësisht    hidratues    rikthen  ekuilibrin    e   lëkurës. Komponentë   anti-inflamator  dhe  qetësues   që    parandalojnë   papastërtitë   e   lëkurës  dhe   ekstrakte   bimore    zviceriane   të  tilla   si   kompleksi  i   substancës   aktive    ALP – SEBUM,  e  cila   përmbn   bimën  e  shelgut   , duke   penguar   prodhimin  e   sebumit   për   një   afat    të   gjat    kohorë.Veti   mbrojtëse  të  qelizave   dhe  indeve   dhe   mbrojtje   e  theksuar   ndaj   radikaleve  të   lira, për   shkak  të   fuqisë   së   natyrshme    të   pastërtisë  së   livadheve   malore   zviceriane  , si  rezultat  i   kësaj  xheli    maskë   ndihmon   për   të   vonuar    shenjat   e   para   të   plakjes   së   parakohshme   të   lëkurës.

Gentle Cleansing Cream 150 ml

Krem  pastrimi  i  butë  dhe  luksoz që  pastron  lëkurën  e  fytyrës  tërësisht duke  larguar  yndyrën  e   panevojshme . Ekstrakti  nga  trumza  Alpine  dhe  shkurrja  e  fluturës  ndalon  oksidimin  dhe  aktivitetin  e  radikaleve  të   lira,  ndërsa  vaji  i  arrës  së  makadamias  forcon  copën  hidrolipidike  dhe  funksionin e saj   pengues. Lëkura  mbrohet nga ndikimet negative mjedisore.