Showing all 11 results

Anti Blemish Balm 15 ml

Një   balsam   që   trajton  dhe   mbulon   papastërtitë   e   lëkurës  me  acid   salicilik   dhe   një   ekstrakt    të   bimës    së   shelgut   ka   një   efekt    anti-inflamator   dhe   rregullon   prodhimin  e   sebumit   në   lëkurë.

Anti-Wrinkle/ Anti-Dryness Serum 30ml

Një   serum   inovativ   me   një  vaj   cilësor   prodhuar   posaçërisht    për   lëkurë    të   thatë, të   stresuar   që   është   e   prirur    për   tu   tharë    dhe  për   të   krijuar   rrudha. Uji   nga   maja   e   akullnajave   zviceriane   mblidhet   në   lipozome    dhe   depërtonë  thellë   në   shtresat   e   jashtme   të   shtresës   corneum   dhe   mbush   lëkurën    atje ,  ndërsa   lipidet    e   vlefshme    e    bëjnë   të   ndihet   e   këndshme. Në   të   njëjtën   kohë,  një  peptid   i  avancuar, Matrixyl  Synthe’6, redukton   rrudhat   në   anët  e  syve    dhe   rrudhat   në   mënyrë   të   konsiderueshme.

Beautiful Eyes Cream 15ml

Locion  pastrimi  me   veprimtari  të   butë  për   lëkurë   normale  në   të   thatë. Si  një  seri  substance   aktive  me   fuqinë   dhe   pastërtinë  e   botës   Alpine  Zviceriane ,ekstrakti   Edelweiss(lule  e  bardhë   Zviceriane)  e  zhvillon  efektin   e   tij  të   plotë  edhe   gjatë   fazës   përgatitore   të   kujdesit: Vepron  për   të  zbutur   lëkurën,  dhe  për  të  mbrojtur   qelizat   dhe   indin, forcon   lëkurën  dhe   rrit   mbrojtjen   e  saj   natyrore  kundra  radikaleve  të   lira.Si  rezultat  efekti   kundra   plakjes   fillon   gjatë   pastrimit.

Detoxifying Day Cream Regular/Rich 50ml

Një   krem  i   butë  i   kujdesit   ditor   që   është   në   dy   variante: ‘’I  rregullt’’   për   lëkurë   të   vajisur , për   lëkurë   të   kombinuar   dhe   normale   dhe  ‘’I  pasur’’  për   lëkurë   të   stresuar   dhe  lëkurë  të   thatë. Lëkura   mbrohet   nga   rrezatimi   UVA, UVB  dhe   rrezatimi   infrared, ndërsa   funksioni   i   saj    pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Në  të   njëjtën   kohë   një   ekstrakt   kamelia  e  kuqe ,  i  cili   ka   një   efekt    detoksifikues , mbron   lëkurën   nga   ndikimi    i   dëmshëm  i  ndotjes  së  ajrit . Dëmtimi   i   qelizave   i   shkaktuar    nga   ndotja  e   ajrit   reduktohet   dukshëm   dhe   parandalohet  plakja  e  parakohshme   e  lëkurës .  Acidi  Hialuronik   dhe  Pentavitin   gjithashtu  hidratojnë   intensivisht    lëkurën    dhe   zbusin    linjat   e  bukura  dhe   rrudhat.

Eye: vital +

Krem   ekstra   i   butë  për   sy   të   lumtur   dhe   rrezatues   për   sytë   kërkues. Ky   krem   është   veçanërisht   për   zonën   e  ndjeshme   të   syve, e   cila   karakterizohet   nga   butësia , dhe   është   gjithmonë   në   qendër  të   aktivitetit,  lëkurë  e  hollë   e   cila   ka   tendencë   të   zhvillojë   hije   të   errëta   dhe   enjtje   të   vogla.

Gentle Cleansing Cream 150 ml

Krem  pastrimi  i  butë  dhe  luksoz që  pastron  lëkurën  e  fytyrës  tërësisht duke  larguar  yndyrën  e   panevojshme . Ekstrakti  nga  trumza  Alpine  dhe  shkurrja  e  fluturës  ndalon  oksidimin  dhe  aktivitetin  e  radikaleve  të   lira,  ndërsa  vaji  i  arrës  së  makadamias  forcon  copën  hidrolipidike  dhe  funksionin e saj   pengues. Lëkura  mbrohet nga ndikimet negative mjedisore.

Immediate Calming Serum SOS 30 ml

Një   serum   i   bërë   me   qeliza   burimore    alpine   që   qetësojnë   lëkurën   menjëherë    dhe    rrit  vitalitetin   e   qelizave    burimore  të   lëkurës.Proçesi  rigjenerues   i  epidermës  promovohet,  funksioni   pengues  i   lëkurës   forcohet   dhe   stresi   i   nxitur   nga   UV   luftohet.Në   të   njëjtën   kohë, Biophytex   redukton    efektivisht   skuqjen   dhe   kapilarët   në   sipërfaqen  e   lëkurës   dhe   ngjyra   e   përgjithshme   e   lëkurës    përmirësohet.Pentavitin   dhe   acidi   Hialuronik   gjithashtu    hidratojnë    intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin    linjat   e   bukura    dhe   rrudhat.

Immediate Calming SOS Mask 50 ml

Një   maskë   krem   që   qetëson   lëkurën   e   irrituar   menjëherë.Allantoin, alpha-bisabolol  dhe   Biophytex,  lehtëson  skuqjen   dhe   irritimin  pothuajse   menjëherë,  ndërsa    pentavitin   dhe   acidi  Hialuronik    hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin  linjat   e  bukura   dhe   rrudhat. Substanca   aktive   GSP-Plus,  e  cila    është   marrë    nga   farat  e   rrushit   të   Alpeve   Zviceriane   dhe   vitamina   E,  ndalon   oksidimin   ekstremisht  në   mënyrë   efektive   dhe   mbron   qelizat   nga   sulmet  e   radikaleve   të   lira.Maska   ka   një   cilësi    të   re   dhe   absorbohet   plotësisht   në   lëkurë(ideal  gjatë   natës).

Lifting/Anti Fatigue Ampoule 7×2 ml

Një   Ampulë   bukurie   Flash   që   tërheq    menjëherë   lëkurën   dhe   i   jep   një   pamje    të  freskët    dhe  rozë.Acidi   Hialuronik   hidraton   lëkurën   bujarisht , ndërsa   linjat   e   bukura   dhe   rrudhat   mbushen. Instenyl, një   biopolymer   në   ampulë,  ka   një   efekt   ngritës   të   menjëhershëm   dhe  të   qendrueshëm  .  Në   të   njëjtën  kohë   ekstrakti    Guarana   do  të   stimulojë  qarkullimin   e   gjakut   duke   ju  dhënë   një   pamje   të   freskët   dhe  atraktive.

Micellar Toning Lotion 200 ml

Locioni   tonik   Micellar   është   një   tonik   fytyre   me   molekula   të   cilat   heqin  papastërtitë   nga   sipërfaqja   e   lëkurës   si   magnet. Gliceroli   lidh   lagështinë    në   shtresat  e   jashtme   të  lëkurës, e  cila   zbut   mikrovalvulat   e   lëkurës. Allantoin  dhe   një   ektrakt   alpin  si   Edelweiss   zbut   lëkurën.

Total Regenerating Night Cream Regular / Rich 50ml

Krem kujdesi nate i butë dhe luksoz në dy variante: ‘’I rregullt’’ për lëkurë të yndyrshme lëkurë të kombinuar dhe lëkurë normale, dhe ‘’I pasur’’ për lëkurë të stresuar dhe lëkurë të thatë.Ai mbështet proçesin e rigjenerimit të lëkurës gjat natës. Funksioni pengues forcohet nga një ekstrakt Alpin Edelweiss, ndërsa Pentavitin dhe acidi Hialuronik hidratojnë intensivisht lëkurën dhe zbusin linjat e bukura dhe rrudhat.Një paptid i avancuar , Matrixyl synthe’6 , gjithashtu ka një efekt tërheqës të dukshëm dhe në mënyrë demonstrative redukton rrudhat në thellësi.