Showing all 2 results

Gentle Cleansing Cream 150 ml

Krem  pastrimi  i  butë  dhe  luksoz që  pastron  lëkurën  e  fytyrës  tërësisht duke  larguar  yndyrën  e   panevojshme . Ekstrakti  nga  trumza  Alpine  dhe  shkurrja  e  fluturës  ndalon  oksidimin  dhe  aktivitetin  e  radikaleve  të   lira,  ndërsa  vaji  i  arrës  së  makadamias  forcon  copën  hidrolipidike  dhe  funksionin e saj   pengues. Lëkura  mbrohet nga ndikimet negative mjedisore.

Micellar Toning Lotion 200 ml

Locioni   tonik   Micellar   është   një   tonik   fytyre   me   molekula   të   cilat   heqin  papastërtitë   nga   sipërfaqja   e   lëkurës   si   magnet. Gliceroli   lidh   lagështinë    në   shtresat  e   jashtme   të  lëkurës, e  cila   zbut   mikrovalvulat   e   lëkurës. Allantoin  dhe   një   ektrakt   alpin  si   Edelweiss   zbut   lëkurën.