Showing the single result

Micellar Toning Lotion 200 ml

Locioni   tonik   Micellar   është   një   tonik   fytyre   me   molekula   të   cilat   heqin  papastërtitë   nga   sipërfaqja   e   lëkurës   si   magnet. Gliceroli   lidh   lagështinë    në   shtresat  e   jashtme   të  lëkurës, e  cila   zbut   mikrovalvulat   e   lëkurës. Allantoin  dhe   një   ektrakt   alpin  si   Edelweiss   zbut   lëkurën.