Showing the single result

Gentle Cleansing Cream 150 ml

Krem  pastrimi  i  butë  dhe  luksoz që  pastron  lëkurën  e  fytyrës  tërësisht duke  larguar  yndyrën  e   panevojshme . Ekstrakti  nga  trumza  Alpine  dhe  shkurrja  e  fluturës  ndalon  oksidimin  dhe  aktivitetin  e  radikaleve  të   lira,  ndërsa  vaji  i  arrës  së  makadamias  forcon  copën  hidrolipidike  dhe  funksionin e saj   pengues. Lëkura  mbrohet nga ndikimet negative mjedisore.