Showing the single result

Detoxifying Day Cream Regular/Rich 50ml

Një   krem  i   butë  i   kujdesit   ditor   që   është   në   dy   variante: ‘’I  rregullt’’   për   lëkurë   të   vajisur , për   lëkurë   të   kombinuar   dhe   normale   dhe  ‘’I  pasur’’  për   lëkurë   të   stresuar   dhe  lëkurë  të   thatë. Lëkura   mbrohet   nga   rrezatimi   UVA, UVB  dhe   rrezatimi   infrared, ndërsa   funksioni   i   saj    pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Në  të   njëjtën   kohë   një   ekstrakt   kamelia  e  kuqe ,  i  cili   ka   një   efekt    detoksifikues , mbron   lëkurën   nga   ndikimi    i   dëmshëm  i  ndotjes  së  ajrit . Dëmtimi   i   qelizave   i   shkaktuar    nga   ndotja  e   ajrit   reduktohet   dukshëm   dhe   parandalohet  plakja  e  parakohshme   e  lëkurës .  Acidi  Hialuronik   dhe  Pentavitin   gjithashtu  hidratojnë   intensivisht    lëkurën    dhe   zbusin    linjat   e  bukura  dhe   rrudhat.