Showing all 2 results

Beautiful Eyes Cream 15ml

Locion  pastrimi  me   veprimtari  të   butë  për   lëkurë   normale  në   të   thatë. Si  një  seri  substance   aktive  me   fuqinë   dhe   pastërtinë  e   botës   Alpine  Zviceriane ,ekstrakti   Edelweiss(lule  e  bardhë   Zviceriane)  e  zhvillon  efektin   e   tij  të   plotë  edhe   gjatë   fazës   përgatitore   të   kujdesit: Vepron  për   të  zbutur   lëkurën,  dhe  për  të  mbrojtur   qelizat   dhe   indin, forcon   lëkurën  dhe   rrit   mbrojtjen   e  saj   natyrore  kundra  radikaleve  të   lira.Si  rezultat  efekti   kundra   plakjes   fillon   gjatë   pastrimit.

Eye: vital +

Krem   ekstra   i   butë  për   sy   të   lumtur   dhe   rrezatues   për   sytë   kërkues. Ky   krem   është   veçanërisht   për   zonën   e  ndjeshme   të   syve, e   cila   karakterizohet   nga   butësia , dhe   është   gjithmonë   në   qendër  të   aktivitetit,  lëkurë  e  hollë   e   cila   ka   tendencë   të   zhvillojë   hije   të   errëta   dhe   enjtje   të   vogla.