Showing the single result

Total Regenerating Night Cream Regular / Rich 50ml

Krem kujdesi nate i butë dhe luksoz në dy variante: ‘’I rregullt’’ për lëkurë të yndyrshme lëkurë të kombinuar dhe lëkurë normale, dhe ‘’I pasur’’ për lëkurë të stresuar dhe lëkurë të thatë.Ai mbështet proçesin e rigjenerimit të lëkurës gjat natës. Funksioni pengues forcohet nga një ekstrakt Alpin Edelweiss, ndërsa Pentavitin dhe acidi Hialuronik hidratojnë intensivisht lëkurën dhe zbusin linjat e bukura dhe rrudhat.Një paptid i avancuar , Matrixyl synthe’6 , gjithashtu ka një efekt tërheqës të dukshëm dhe në mënyrë demonstrative redukton rrudhat në thellësi.