Showing all 2 results

Immediate Calming Serum SOS 30 ml

Një   serum   i   bërë   me   qeliza   burimore    alpine   që   qetësojnë   lëkurën   menjëherë    dhe    rrit  vitalitetin   e   qelizave    burimore  të   lëkurës.Proçesi  rigjenerues   i  epidermës  promovohet,  funksioni   pengues  i   lëkurës   forcohet   dhe   stresi   i   nxitur   nga   UV   luftohet.Në   të   njëjtën   kohë, Biophytex   redukton    efektivisht   skuqjen   dhe   kapilarët   në   sipërfaqen  e   lëkurës   dhe   ngjyra   e   përgjithshme   e   lëkurës    përmirësohet.Pentavitin   dhe   acidi   Hialuronik   gjithashtu    hidratojnë    intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin    linjat   e   bukura    dhe   rrudhat.

Immediate Calming SOS Mask 50 ml

Një   maskë   krem   që   qetëson   lëkurën   e   irrituar   menjëherë.Allantoin, alpha-bisabolol  dhe   Biophytex,  lehtëson  skuqjen   dhe   irritimin  pothuajse   menjëherë,  ndërsa    pentavitin   dhe   acidi  Hialuronik    hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin  linjat   e  bukura   dhe   rrudhat. Substanca   aktive   GSP-Plus,  e  cila    është   marrë    nga   farat  e   rrushit   të   Alpeve   Zviceriane   dhe   vitamina   E,  ndalon   oksidimin   ekstremisht  në   mënyrë   efektive   dhe   mbron   qelizat   nga   sulmet  e   radikaleve   të   lira.Maska   ka   një   cilësi    të   re   dhe   absorbohet   plotësisht   në   lëkurë(ideal  gjatë   natës).