Showing all 2 results

Anti-Wrinkle/ Anti-Dryness Serum 30ml

Një   serum   inovativ   me   një  vaj   cilësor   prodhuar   posaçërisht    për   lëkurë    të   thatë, të   stresuar   që   është   e   prirur    për   tu   tharë    dhe  për   të   krijuar   rrudha. Uji   nga   maja   e   akullnajave   zviceriane   mblidhet   në   lipozome    dhe   depërtonë  thellë   në   shtresat   e   jashtme   të   shtresës   corneum   dhe   mbush   lëkurën    atje ,  ndërsa   lipidet    e   vlefshme    e    bëjnë   të   ndihet   e   këndshme. Në   të   njëjtën   kohë,  një  peptid   i  avancuar, Matrixyl  Synthe’6, redukton   rrudhat   në   anët  e  syve    dhe   rrudhat   në   mënyrë   të   konsiderueshme.

Lifting/Anti Fatigue Ampoule 7×2 ml

Një   Ampulë   bukurie   Flash   që   tërheq    menjëherë   lëkurën   dhe   i   jep   një   pamje    të  freskët    dhe  rozë.Acidi   Hialuronik   hidraton   lëkurën   bujarisht , ndërsa   linjat   e   bukura   dhe   rrudhat   mbushen. Instenyl, një   biopolymer   në   ampulë,  ka   një   efekt   ngritës   të   menjëhershëm   dhe  të   qendrueshëm  .  Në   të   njëjtën  kohë   ekstrakti    Guarana   do  të   stimulojë  qarkullimin   e   gjakut   duke   ju  dhënë   një   pamje   të   freskët   dhe  atraktive.