Showing the single result

Anti Blemish Balm 15 ml

Një   balsam   që   trajton  dhe   mbulon   papastërtitë   e   lëkurës  me  acid   salicilik   dhe   një   ekstrakt    të   bimës    së   shelgut   ka   një   efekt    anti-inflamator   dhe   rregullon   prodhimin  e   sebumit   në   lëkurë.