Showing all 2 results

Serum: hydra +

Substancë  aktive   e  përqëndruar   për  lëkurë  të   thatë   e  cila, optimizon   furnizimin   e  lagështisë  me   një   pjesë   shtesë. Për  të   intensifikuar   kujdes   koncentrati   aplikohet   para  kremit.

Serum: vital+

Koncentrat  substance  aktive  për   lëkurë   kërkuese, me  qëllim  për   të   vonuar  shenjat  e  para  të  plakjes  së   lëkurës  dhe   mbajtjen   e   një   pamje  të   fortë   dhe   të   gjallëruar. Aplikohet  para  kujdesit  të  radhës, produkti   tregon   një   repertor  rigjenerues  qelizash, substanca  aktive  e  cila   aktivizon   sistemin   imunitar  të   lëkurës.