Showing the single result

Fresh: clean+

Xhel   dushi   i   butë   për   kujdes   ditor   trupi. Ekstraktet   bimore   natyrore   zviceriane   japin   freski   dhe   energji   përmes   ditës   dhe   kujdesit   për   lëkurën ,  me   komponent  vajor  lipidesh-plotësues. Një   kompleks   special   mbajtës   lagështie   në   bazë   të   komponimeve  të  sheqerit   drejt   qëndrueshmërisë   dhe   përmirësimit   të   kapacitetit   të   mbajtjes   së   lagështisë   në   lëkurë  në   mënyrë   që   ajo   mos   të   thahet   dhe  të  ndjehet   këndshëm.Veçanërisht  për   shkak   të  pastrimit   të   përditshëm   të   trupit   lëkura   theksohet. Komponentët  e   kujdesit   të   përfshirë   në   këtë   formulim   të   balancuar ,  garantojnë   pastërti   dhe   freski  si   dhe   mirëqenie   dhe  relaksim .