Showing all 4 results

Cream: medium+

Formulimi   i   butë   i   këtij   kremi   është   falë   absorbimit   me  shpejtësi   të   vajit   natyral   makadamia. Kjo   përmbajtje   shtesë  lipidesh,  pak   më  e  lartë   se   ajo    në   krem: soft+ ,   është   vetëm   për   lëkurë   normale   në   të  thatë.

Cream: rich +

Ky  krem   i   pasur    për   përdorim    gjat   ditës    dhe   opsional   gjat   natës   jo  vetëm   që  ka   ekstrakte   bimore  zvicerian   por   edhe   komponentë   të   tjerë   të   vlefshëm   për   intensitetin  e  saj. Ideal   për   lëkurë   shumë   të   thatë   e  cila   ka   humbur   ekuilibrin  e   saj    natyror   me   shkathtësi   balancon  jashtë   përmbajtjen   e   lipideve  dhe   lagështisë.

Cream: soft +

Krem   përkujdesës  me  një   formulim  të   këndshëm   drite   i  cili  butësisht  gëzhoja   lëkure   me  yndyrë  dhe  kushte   të   përziera   pa   e   rënduar   atë. Pikërisht   balancimi   i   lyrave  (lipid – lloje  lyrash )  përmban  për   këto   dy   mbrojtje   lëkure   dhe   nuk   i    jep   shkëlqim  yndyror.

Cream: vital +

Ky   krem   kujdesi   fokusohet   në   tërheqjen,  komponentët   promovues   të   elasticitetit  të   cilët   vonojnë   shenjat  e  plakjes   së   parakohshme   të   lëkurës.  Si   gjatë   ditës   dhe   gjatë   natës   , ai   përfshin   bimët   të   cilat   kanë   luftuar   fuqinë   e  tyre   natyrore   në   botën   zviceriane .