Showing the single result

Cream: tinted+

Ky   krem   ngjyrues   dite   me   faktorë   mbrojtës   të   lehtë   shërben   si   kontakt  përfundues   për  çdo   trajtim   dhe   si   bazë    për   make-up. Është   i   përshtatshëm   për    të   gjitha    llojet   e   lëkurës   dhe    siguron   kujdes   me   ekstraktet   bimore  zviceriane    origjinale   dhe  të   paprekura,  të  cilat   ofrojnë   mbrojtje   shtesë   kundër  plakjes.