Showing all 3 results

Cream mask: hydra+

Maskë  e   qetë,  e   butë   dhe  e  dobishme  për   lëkurë   të   thatë   dhe    shumë   të   stresuar.Ajo   shërben   për   të  siguruar  lëkurë   me  rafinim   të   ndjeshëm,kujdes  dhe   zbutje   dhe   veçanërisht   hidratimin   dhe   pasurimin  e  saj.Efekti  i  atribuohet   disa   komponentëve : së   pari   zhvillon   hidratimin   në   mënyrë   optimale   dhe   së  dyti   vajrat   kujdesës   intensiv  dhe  lipidet, të   cilat    janë  plotësuar   në   mënyrë   efektive   nga  ekstraktet   bimor   zvicerian. Përveç   efektit  që   vonon   shenjat  e  para   të   plakjes  së   parakohshme  të   lëkurës, gjithashtu   luan   një   rol  të   madh   në   qetësimin  e  lëkurës.

Gel mask: pure+

Gjysmë transparent ,  maskë  xhel   për   lëkurë    me   yndyrë   dhe  e  vajisur. Orientimi  i    saj   gjerësisht    hidratues    rikthen  ekuilibrin    e   lëkurës. Komponentë   anti-inflamator  dhe  qetësues   që    parandalojnë   papastërtitë   e   lëkurës  dhe   ekstrakte   bimore    zviceriane   të  tilla   si   kompleksi  i   substancës   aktive    ALP – SEBUM,  e  cila   përmbn   bimën  e  shelgut   , duke   penguar   prodhimin  e   sebumit   për   një   afat    të   gjat    kohorë.Veti   mbrojtëse  të  qelizave   dhe  indeve   dhe   mbrojtje   e  theksuar   ndaj   radikaleve  të   lira, për   shkak  të   fuqisë   së   natyrshme    të   pastërtisë  së   livadheve   malore   zviceriane  , si  rezultat  i   kësaj  xheli    maskë   ndihmon   për   të   vonuar    shenjat   e   para   të   plakjes   së   parakohshme   të   lëkurës.

Swiss: herbs+

Kjo maskë pluhur është si një lëkurë e dytë e mbushur me ekstrakte bimor zvicerian të vlefshëm .