Showing all 2 results

Swiss: herbs+

Kjo maskë pluhur është si një lëkurë e dytë e mbushur me ekstrakte bimor zvicerian të vlefshëm .

Thermo: active+

Maskë për zbutjen e lëkurës e cila kombinon dy funksione pastrimin e lëkurës dhe falë komponentëve vetë-ngrohës , një efekt termik i përhapur mirë, i cili lejon ekstraktet e bimëve zviceriane të veprojnë intensivisht.