Showing the single result

Thermo: active+

Maskë për zbutjen e lëkurës e cila kombinon dy funksione pastrimin e lëkurës dhe falë komponentëve vetë-ngrohës , një efekt termik i përhapur mirë, i cili lejon ekstraktet e bimëve zviceriane të veprojnë intensivisht.