Showing all 4 results

Cleanser: pure+

Xhel   pastrues  i  zhvilluar  posaçërisht  për   lëkurë  të   yndyrshme  dhe   lëkurë   në   gjëndje   të   përzier. Komponentë  balancues   me  një   efekt   të   butë   por  të  plotë  të   cilët   garantojnë  një   çehre   të   pastër. Ndjesitë   e   pakëndshme   të   tensionit   janë   zakonisht   për   shkak   të   larjes  agresive, me  rezultat    që   një   furnizim   i   vetëdijshëm   lagështie   është   veçanërisht   i   rëndësishëm. Paralelisht, xheli   i   pastrimit  ka   një   ndikim   pozitiv   në   prodhimin  e  sebumit , kjo   duhet   të   rregullohet   butësisht.Si   një   seri  substance   aktive   me   fuqinë  dhe   pastërtinë  e  botës   Alpine   Zviceriane, ekstrakti  i  Edelweiss (lule  e   bardhë   Zviceriane )  zhvillon  efektin  e   tij  të  plotë  edhe   gjatë   fazës  përgatitore  të   kujdesit : vepron  për   të   zbutur   lëkurën  dhe  për   të   mbrojtur  qelizat   dhe   indin,  forcon  lëkurën  dhe   rrit   mbrojtjen  e   saj   natyrore  kundra   radikaleve  të  lira. Si   rezultat  efekti   kundra   plakjes  fillon  gjatë   pastrimit.

Tonic: hydra+

Tonik fytyre pa alkool për lëkurë normale në të thatë. Ndjekur nga pastrimi , çehrja duhet të qartësohet , ku kujdesi gjithashtu duhet të jetë i sigurtë .

Tonic: pure+

Tonik fytyre pa alkool për lëkurë të yndyrshme dhe lëkurë në gjëndje të përzier .Në fokus është anti-inflamatori dhe substanca aktive që rregullon sebumin, por gjithashtu edhe seria e substancës aktive të ekstraktit Edelweiss(lule e bardhë ).