Showing all 6 results

BetterYou™ BoostB12 Oral Spray

Vitamina B12 në formë spraj përmban formën më të pastër të B12 (metilcobalamin) e cila është një formë natyrale aktive që gjendet në metabolizmin e njeriut,e formuluar specifikisht për të rritur nivelin e vitaminës B12 në mënyrë të shpejtë dhe efektive.

4 sprucime përmbajnë 1,200 μg vitamin B12, 40 μg krom dhe 0.5 mg ekstrakt caji jeshil.

 • Ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut
 • Përkujdesje e zemrës
 • Rrit përqëndrimin dhe memorien
 • Mbajtje në normë te metabolizmit të homocisteinës
 • Me shije të këndshme kajsie.
  Kromi ndihmon në mbajtjen e balancës të niveleve të sheqerit dhe redukton lodhjen dhe plogështinë

BetterYou™ DLuxInfant Oral Spray

Vitaminë D spraj oral për foshnja dhe fëmijë nën 3 vjec nga BetterYou™ është formuluar specifikisht për fëmijët nën 3 vjec. Kombinimi delikat i vajit të kokosit me vitaminën D të pastër bën që kjo vitaminë esenciale të transportohet direkt në sistemin e qarkullimit të gjakut, duke   shmangur kalimin në organet e aparatit tretës.

Cdo sprucim ka 400IU (10μg) vitaminë D3

 • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
 • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve

Cranberry Mannose + Probiotic

Suport për traktin urinar x 24 bustina

 • Pastrues i traktit urinar
 • Me 10 shtame probiotike për balancë mikrobiale të shëndetshme

Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi: 1 bustinë tretet ne 100-200 ml ujë. Mund të merren 1-3 bustina në ditë.

Immunilflor naturcaps

Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.

 

Immunilflor naturcaps

Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.

Omega-3 Mini Gels 500 mg Softgels

Omega-3 500 mg

 • Të distiluara në nivel molekular
 • Suport kardiovaskular
 • 180 EPA / 120 DHA
 • Kapsula të vogla dhe të lehta për tu përtypur.

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Përdorimi: Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

Paketimi: 90 kapsula të vogla xhelatinoze