Showing all 3 results

Aloe Vera Gel con Argan

Xhel Aloe vera me vaj Argani për hidratimin, ushqyerjen, dhe rigjenerimin e lekurës. Këshillohet në rast irritacioni, skuqje dhe djegie gjatë ekspozimit të gjatë në diell.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, në formë xheli transparent, jo i yndyrshëm, përthithet totalisht nga lëkura.

Perdorimi: Aplikoni një sasi të mjaftueshme xheli në trup dhe masazhoheni derisa të përthithet plotësisht nga lëkura

Aloe Vera Succo Activ Polpa con Mirtillo

Aloe Vera është suplement ushqimor me bazë xhelin nga gjethja e aloe vera, i cili është përfituar nga një proces shumë delikat tek i cili eleminohet pjesa e jashtme që përmban aloine.

Me bazë vetëm tul dhe lëng nga aloe vera natyrale garanton ruajtje të vetive origjinale me qëllim që të pastrojë organizmin dhe të eleminojë toksinat.

Boronica stimulon qarkullimin e gjakut dhe mbron nga radikalet e lira.
Paketimi mbron produktin nga rrezet UV.

Perdorimi: Këshillohet një masë prej 25 ml 3 herë në ditë, sic është ose e holluar me ujë.

Aloe Vera Succo Massima Forza

Aloe Vera është suplement ushqimor me bazë xhelin nga gjethja e aloe vera, i cili është përfituar nga një proces shumë delikat tek i cili eleminohet pjesa e jashtme që përmban aloine.

Me bazë vetëm tul dhe lëng nga aloe vera natyrale garanton ruajtje të vetive origjinale me qëllim që të pastrojë organizmin dhe të eleminojë toksinat.

Gjendet ne versionin 500 ml dhe 1000 ml.

Perdorimi: Këshillohet një masë prej 25 ml 3 herë në ditë, sic është ose e holluar me ujë.