Showing all 3 results

No•Dol Collagene

No•Dol Collagene është një suplement ushqimor me përmbajtje glukozamine, kondroitine, MSM, mangani, artiglio del diavolo dhe aloe barbadensis.

Glukozamina, dhe kondroitina janë përbërësit e kartilagjeve të atikulacioneve. Artiglio del Diavolo, ndihmon në funksionimin e artikulacioneve, ndërsa mangani ndihmon në zhvillim e indeve lidhore dhe mirëmbajtjen e kockave.

Perdorimi: Rekomandohet 2 herë në ditë nga 1 tabletë.
Paketimi: 60 kapsula.

No•Dol Collagene Capsule

No•Dol Collagene është një suplement ushqimor me përmbajtje glukozamine, kondroitine, MSM, mangani, artiglio del diavolo dhe aloe barbadensis.

Glukozamina, dhe kondroitina janë përbërësit e kartilagjeve të atikulacioneve. Artiglio del Diavolo, ndihmon në funksionimin e artikulacioneve, ndërsa mangani ndihmon në zhvillim e indeve lidhore dhe mirëmbajtjen e kockave.

Perdorimi: Rekomandohet të merren 2 kapsula në ditë të shoqëruara me shumë ujë.

No•Dol Collagene Pocket

No•Dol Collagene është një suplement ushqimor me përmbajtje glukozamine, kondroitine, MSM, mangani, artiglio del diavolo dhe aloe barbadensis.

Glukozamina, dhe kondroitina janë përbërësit e kartilagjeve të atikulacioneve. Artiglio del Diavolo, ndihmon në funksionimin e artikulacioneve, ndërsa mangani ndihmon në zhvillim e indeve lidhore dhe mirëmbajtjen e kockave.

Perdorimi: Rekomandohet 1 bustinë në ditë.