Showing all 2 results

GINKOMAX

Favorizon qarkullimin e gjakut ne nivel celebral duke parandaluar trompozen dhe ishemine celebrale dhe redukton radikalet e lira. Efektiv ne tinnitus, sindrom vertiginoz, insuficence celebrale, crregullime te memorjes dhe perqendrimit te persona qe vuajne nga migrena etj.

GINSENGPLUS pocket drink

Bustina me perberje te ginsengut siberian, cola dhe guarana shume efektive kunder stresit fizik dhe mental, ne rast dobesie trupore, ne ruajtjen e memories dhe per rritje te rezistences. Perdoret direkt ne goje ose e tretur ne lengje.