Showing all 2 results

Cardioplus

Perdoret per te normalizuar presionin e gjakut dhe per te ruajtur funksionin e qarkullimit te gjakut. Permban biopeptidine dhe ekstrakte ulliri.

OMEGA 3 AC

Omega 3 me perqendrim shume te larte 1500 mg dhe vitamine E kunder kolesterolit dhe triglicerideve.