Showing all 2 results

Olio di Mandorle Dolci

Vaji i bajameve nga ESI është 100% natyral, pa tretës kimik dhe përftohet nga presimi në të ftoftë i farave të bajames së ëmbël, që garanton nxjerrjen e një vaji të pastër pa humbur vlerat e tij. Vaji i bajames së ëmbel njihet për karakteristikat e tij ushqyese dhe zbutëse të lëkurës ose për mirëmbajtjen e funksionit të zorrëve.

Perdorimi: 1 ose 2 lugë në ditë

Paketimi: 100 ml; 500ml