Showing all 2 results

Le Dieci Erbe Colon Cleanse

Kombinim i le dieci erbe me 100 mg Aloe Vera dhe Aloe Ferox qe kane efekt te shpejte laksativ. Siguron nje detoksifikim dhe rregullaritet te mire intensinal.

PSYLLIOX

Laksativ shume i mire me baze kumbulle dhe permbajtje fibrash. Perdoret dy bustina ne dite te tretura ne nje gote me uje dhe pihen menjehere.