Showing all 3 results

TRUSSERBE FLUID Shurup

Shurup per kolle per femije  me shije luleshtrydhe. Permban Mjalte Manuke dhe ekstrakte bimore qe vepron ne sistemin  respirator.

 

TRUSSERBE JUNIOR Shurup

Shurup per kolle per femije  me shije luleshtrydhe. Permban Mjalte Manuke dhe ekstrakte bimore qe vepron ne sistemin  respirator.

 

TRUSSERBE SED Shurup

Shurup per kolle te thate, me baze ekstrakte bimore qe vepron ne sistemin e siperm respirator me nje veprim qetesues dhe zbutes te mukozave.