Showing all 2 results

ERBAVEN Fresh Gel

Xhel qe ndihmon ne vazodilatacion dhe shlodhje te kembeve. Aplikohet dy here ne dite duke masazhuar kemben nga poshte-lart.

ERBAVEN Pocket Drink

Bustina me shije limoni qe favorizojne mikroqarkullimin edhe trenimin e likuideve bimore. Me permbajtje te Trocerutines, Ekstraktit te Ippocastano,Vite Rossa, Centella, Rusco e Mirtillo.