Showing all 8 results

BALSAMICO SHURUP

Shurup me Mjalte Geshtenje, ekstrakte te Propolisit, Altea, Tiglio, Pavero Rosso, Verbasco, Echinacea, Elicriso, Vajra esenciale te Pinomugo, Timo i kuq, Finokut; per rritjen e imunitetit, dhimbjave te fytit, infeksioneve te rrugeve te siperme te respiratore e kavitetit oral. Ben sherim te shpejte te fytit dhe thoraksit.

Estratto Puro Analcolico

Ekstrakt i pastër analkolik për rritjen e imunitetit me propolis dhe echinacea, me shije fruta pylli për fëmijë dhe të rritur.

PROPOL C

Tableta eferveshenete me shije mandarine. Permban Vit C (1000 mg/tbl), Propolis, Zink dhe ekstrakte bimore per rritjen e imunitetit.

Propolaid VaporOil

Përzierje vajrash esenciale balsamik; Eucalipt, mente, mentol, cajeput, gaultheria, ginepro, karafil dhe me ekstrakt të propolis për lirimin e rrugëve respiratore.

Perdorimi: Në një enë me ujë të valuar hidhen 10 pika nga përzierja.
Në shami: 5- 10 pika. Vetëm për përdorim të jashtëm.

PROPOLAID VaporPatch

Propolaid VaporPatch është ngjitëse praktike me përmbajtje vajrash esencial balsamik, propolis dhe mente që ndihmojnë në lirimin e rrugëve të frymëmarrjes.

Indikacionet:

Bllokim i rrugëve të frymëmarrjes
Kollë dhe dhimbje fyti
Gjendje gripale
Përdorimi: Vendoset mbi rroba 30 cm larg fytyrës. Efekti zgjat 8 orë.
Nuk rekomandohet tek fëmijët nën 3 vjeç.

PropolBaby

PropolBaby është suplement ushqimor me bazë propolis, echinacea, elicriso, acerola dhe mjalti në gjendje të eleminojë sekrecionet dhe të nxis mbrojtjen imunitare.
I përshtatshëm për fëmijët në rast viroze, kolle të thatë ose me sekrecione, dhimbje fyti, bllokime të hundëve ose bronkiale.

Pa ngjyrues, me shije luleshtrydhe.

Perdorimi: Për fëmijët nën 8 vjec: 2-3 lugë në ditë.
Mbi 8 vjec: 2 lugë në ditë.

Propolgola Spray Forte

Propolgola Spray Forte është suplement ushqimor 100 % natyral, me bazë ekstraktin e propolisit në solucion hidroalkoolik dhe vajin esencial të mentes. Vaji esencial i mentes ndihmon në mirëfuksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes. Propolisi prodhohet nga bletët për të mbrojtur embrionin nga sëmundjet që shkaktohen nga insektet, bakteret dhe kërpudhat.

Perdorimi: Këshillohen 4-5 sprucime në ditë. Të aplikohet direkt në kavitetin e gojës.
Të tundet mirë para përdorimit.

Prezenca e sedimentit tregon që produkti është natyral dhe cilësor.

Propolgola Spray Menta

PropolGola spray Menta është suplement ushqimor 100 % natyral, me bazë ekstraktin e propolisit në solucion hidroalkoolik dhe vajin esencial të mentes. Vaji esencial i mentes ndihmon në mirëfuksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Perdorimi: Këshillohen 4-5 sprucime në ditë. Të aplikohet direkt në kavitetin e gojës.
Të tundet mirë para përdorimit.