Showing the single result

Cranberry Mannose + Probiotic

Suport për traktin urinar x 24 bustina

  • Pastrues i traktit urinar
  • Me 10 shtame probiotike për balancë mikrobiale të shëndetshme

Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi: 1 bustinë tretet ne 100-200 ml ujë. Mund të merren 1-3 bustina në ditë.