Showing all 2 results

Cranberry Mannose + Probiotic

Suport për traktin urinar x 24 bustina

  • Pastrues i traktit urinar
  • Me 10 shtame probiotike për balancë mikrobiale të shëndetshme

Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi: 1 bustinë tretet ne 100-200 ml ujë. Mund të merren 1-3 bustina në ditë.

Omega-3 Mini Gels 500 mg Softgels

Omega-3 500 mg

  • Të distiluara në nivel molekular
  • Suport kardiovaskular
  • 180 EPA / 120 DHA
  • Kapsula të vogla dhe të lehta për tu përtypur.

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Përdorimi: Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

Paketimi: 90 kapsula të vogla xhelatinoze