Acerola Vitamin C

Maska  Acerola  vitamin C  gjallëron  lëkurën  e pajetë  dhe  të  lodhur  dhe  promovon  qëndrueshmërinë  e saj  me ekstrakte  frutash  nga  qershitë  Acerola. Vitamina C  gjithashtu  stimulon   sintezën  e  kolagjenit  dhe promovon   tërheqjen  e  lëkurës  nga  thellësia  e  saj.