Acknes cerotti

Acknes cerotti janë leukoplaste të tejdukshëm në formë rrethore, që aplikohen direkt tek zona akneike e fytyrës ose e trupit tuaj me bazë vaj esencial tea tree.

Vaji esencial tea tree tek leukoplastët është një produkt nga Australia, i cili është përdorur në shekuj për vetitë e tij. Ndër të tjera përmbajnë acid azelaik (purifikues) ,Zink (normalizues i yndyrës), Aloe Vera (hidratuese dhe ushqyese) vitaminë A, E, F (shumë të nevojshme për lëkurën).
Falë teknologjisë së vecantë, përbërësit natyralë clirohen në lëkurën e irrituar për 6-8 orë në mënyrë të kontrolluar dhe të përqëndruar duke dhënë rezultate të dukshme që në aplikimet e para.

Perdorimi: Pasi të keni larë dhe tharë lëkurën, vendosni leukoplastët tek aknet ose zonat që doni të trajtoni.

Paketimi: 24 copë