ACNET CREMA

Trajtim lokal  dhe parandalues i akneve te lehta ose te moderuara. Ka nje veprim te ekuilibruar keratolitik. Stimulon turn-overin e qelizave. Redukton dhe normalizon sebumin. Mund te perdoret si ndihmesne terapine farmakologjike ose si trajtim mbajtes. Permban acid salicilik  1%, acid glikolik 6%.