Aloe Vera Succo Activ Polpa con Mirtillo

Aloe Vera është suplement ushqimor me bazë xhelin nga gjethja e aloe vera, i cili është përfituar nga një proces shumë delikat tek i cili eleminohet pjesa e jashtme që përmban aloine.

Me bazë vetëm tul dhe lëng nga aloe vera natyrale garanton ruajtje të vetive origjinale me qëllim që të pastrojë organizmin dhe të eleminojë toksinat.

Boronica stimulon qarkullimin e gjakut dhe mbron nga radikalet e lira.
Paketimi mbron produktin nga rrezet UV.

Perdorimi: Këshillohet një masë prej 25 ml 3 herë në ditë, sic është ose e holluar me ujë.