ALOEDERMAL CREMA ANTI-AGE

Krem ushqyes dhe me veti rigjeneruese, zvogelon demet e shkaktuara nga radikalet e lira dhe lufton shenjat e plakjes. Permireson pamjen e qafes, fytyres dhe dekoltese. Eshte I pasur me ac.laluronik, qelizat staminale Acid.gliciretinik dhe vit.E.