BALSAMICO SHURUP

Shurup me Mjalte Geshtenje, ekstrakte te Propolisit, Altea, Tiglio, Pavero Rosso, Verbasco, Echinacea, Elicriso, Vajra esenciale te Pinomugo, Timo i kuq, Finokut; per rritjen e imunitetit, dhimbjave te fytit, infeksioneve te rrugeve te siperme te respiratore e kavitetit oral. Ben sherim te shpejte te fytit dhe thoraksit.