BATTERIL 900

Batteril 900 është një suplement ushqimor me përmbajtje të farave të qitros (900mg) dhe vaj esencial tea tree (80mg). Produkti ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit mikrobik dhe forcimin e sistemit imunitar kundër patogjenëve, inflamacioneve dhe infeksioneve.

Përdorimi: Rekomandohet 1 tabletë në mëngjes dhe 1 në darkë.
Nuk rekomandohet te gratë shtatzëna, gjatë laktacionit dhe tek fëmijët nën 12 vjeç.

Description

Indikacionet:

Ftohje
Bronkite
Grip
Dhimbje fyti
Herpes simplex
Cistite
Neurit
Ekzema
Infeksione të mukozës vaginale
Infeksionet protozoare: krimba, parazitë