Brightening Night Restore

Gjatë  natës , ndiçuesit  efektivë  të  lëkurës  ndalojnë  sintezën  e   melaninës  që  nga  burimi  dhe  ushqejne  lëkurën  me  shumë  lagështi.  Në  të  njëjtën  kohë,  riparimi  natyral  i  lëkurës  si  për  shembull   dëmtimi   i  qelizave  nga   rrezet   UV  stimulohet.  Me  ekstrakt   të   algës  së  kuqe , SORR, acid  lipoamin  dhe  solucion  diacetil  boldine.

Sasia: 50 ml