Cleanser: pure+

Xhel   pastrues  i  zhvilluar  posaçërisht  për   lëkurë  të   yndyrshme  dhe   lëkurë   në   gjëndje   të   përzier. Komponentë  balancues   me  një   efekt   të   butë   por  të  plotë  të   cilët   garantojnë  një   çehre   të   pastër. Ndjesitë   e   pakëndshme   të   tensionit   janë   zakonisht   për   shkak   të   larjes  agresive, me  rezultat    që   një   furnizim   i   vetëdijshëm   lagështie   është   veçanërisht   i   rëndësishëm. Paralelisht, xheli   i   pastrimit  ka   një   ndikim   pozitiv   në   prodhimin  e  sebumit , kjo   duhet   të   rregullohet   butësisht.Si   një   seri  substance   aktive   me   fuqinë  dhe   pastërtinë  e  botës   Alpine   Zviceriane, ekstrakti  i  Edelweiss (lule  e   bardhë   Zviceriane )  zhvillon  efektin  e   tij  të  plotë  edhe   gjatë   fazës  përgatitore  të   kujdesit : vepron  për   të   zbutur   lëkurën  dhe  për   të   mbrojtur  qelizat   dhe   indin,  forcon  lëkurën  dhe   rrit   mbrojtjen  e   saj   natyrore  kundra   radikaleve  të  lira. Si   rezultat  efekti   kundra   plakjes  fillon  gjatë   pastrimit.

Description

Substanca aktive kryesore :  +Edelweiss  extract  nga   Alpet   Zviceriane, cilësi  e   pastër   organike , çertifikuar  nga  ECOCERT, +willow  herb  (bimë  shelgu) , cilësi  e   pastër   organike  çertifikuar  nga  ECOCERT , +xheli  i   aloe  vera  si  një   komponent  i   shquar  i  mbajtjes   së   lagështisë, +pentavitin   si   një   komponent  i  shquar   i  mbajtjes  së  lagështisë  në   një  bazë  sakaridesh   dhe   një   kompleks   lagështie   identik  si   ai   që   gjendet  në   lëkurë  +allantoin.

Efektet dhe vetitë specifike : +balancimin , normalizimin  dhe   qetësimin  e   lëkurës , +vepron   në   mënyrë  optimale   për   të   rritur   mbrojtjen  natyrore   të   lëkurës, +furnizim   i   veçantë  lagështie   dhe   balancim  të   përmbajtjes  së  lagështisë,+ anti  inflamator , +interceptor  radikal   dhe   rrjedhimisht  antioksidant , ngadalëson  shenjat  e  plakjes   së  parakohshme   të   lëkurës ,  +kujdesen  dhe  gjatë   pastrimit (heq  ndjesinë  e  tensionit)

Aplikimi : Përhape   pastruesin  suisse  absolue : pure+   në   fytyrë  dhe  në   qafë  dhe  masazhoje  me  kujdes  me  majat  e  gishtave .Hiqe  me   kompresa  të   njoma . Më   pas  përdor   tonikun  e  duhur  për  të   pastruar  lëkurën. Për  lëkurë   të  yndyrshme  dhe  të  përzier,  kujdesi   i  lëkurës   Inspira  rekomandon  tonikun  suisse  absolue: pure+