Cranberry Cyst Pocket Drink

Cranberry Cyst Pocket Drink është suplement ushqimor me bazë ekstraktin e boronicës së kuqe, uva ursinës, vergës së artë dhe cajit jeshil. Ekstraktet e Boronicës së Kuqe ndihmojnë në mirëfunksionimin e rrugëve urinare, drenimin e lëngjeve trupore dhe fluksit urinar.
Ekstraktet e uva ursinës dhe vergës së artë, ndihmojnë në ruajtjen e traktit urinar të shëndetshëm dhe mbrojtjen e organizmit nga agjentët e jashtëm. Çaji jeshil ndihmon në eleminimin e lëngjeve të tepërta të organizmit.

Produkt i përshtatshëm për veganët. Pa gluten. Ëmbëlsues për diabetikët.

Përdorimi: Këshillohet të merret 1 bustinë në ditë pas ushqimit, mund të pihet direkt ose e holluar me ujë. Në rast infeksioni, këshillohen 2-3 bustina në ditë me shumë ujë.