Cranberry Mannose + Probiotic

Suport për traktin urinar x 24 bustina

  • Pastrues i traktit urinar
  • Me 10 shtame probiotike për balancë mikrobiale të shëndetshme

Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi: 1 bustinë tretet ne 100-200 ml ujë. Mund të merren 1-3 bustina në ditë.

Description

Cranberry Mannose bustina është një formulë probiotike për kujdesin e traktit urinar tek femrat, me përmbajtje boronice të kuqe dhe D-Mannose. Përzierja imunologjike me 10 shtame baktere probiotike ruan balancen mikrobiale delikate tek femrat. Boronica e kuqe përmban flavonoide dhe përbërës të tjerë bioaktivë që përmirësojnë traktin urinar duke mbrojtur sipërfaqen e mukozës brenda fshikëzes urinare. D-Mannosa është një sheqer i thjeshtë natyral që metabolizohet vetëm në sasi të vogla nga trupi, ndërsa pjesa e mbetur sekretohet me urinë. Meqë trupi përdor sasi shumë të vogla të D-Mannosës, nuk ndikon në nivelin e sheqerit në gjak. Në traktin urinar, D-Mannosa ndihmon që procesi i eliminimit të bëhet natyralisht duke mbajtur mjedisin e fshikëzës urinare të shëndetshëm. Studimet klinike kanë treguar se kur merret rregullisht, D-Mannose mund të ndihmojë për të ruajtur shëndetin e traktit urinar.