Cream: soft +

Krem   përkujdesës  me  një   formulim  të   këndshëm   drite   i  cili  butësisht  gëzhoja   lëkure   me  yndyrë  dhe  kushte   të   përziera   pa   e   rënduar   atë. Pikërisht   balancimi   i   lyrave  (lipid – lloje  lyrash )  përmban  për   këto   dy   mbrojtje   lëkure   dhe   nuk   i    jep   shkëlqim  yndyror.

Description

Substanca aktive kryesore :  +ekstrakti  Edelweiss  nga   alpet   zviceriane,  me   një   cilësi  organike  të   pastër, çertifikuar   nga   Ecocert , + bazë   sakaridesh,  kompleks   mbajtës   lagështie   pentavitin.

Efektet dhe vetitë specifike : Mbrojtje   e  shumfishtë   për   të   shtyrë   shenjat    e   para   të plakjes   së   parakohshme   të   lëkurës, formulim   i  veçantë    për   të   luftuar   efektet  e   dëmshme    të   rrezatimit   ultra violet   , forcon   indet   dhe   mbron  qelizat,qetëson  fytyrën  dhe  e   hidraton  atë   natyralisht.

Aplikimi: për   konsumatorët  në  shtëpi: Çdo  produkt  mbrojtjeje   24  orësh   është    i   aftë    të   kreyejë   efekt   optimal   vetëm   kur   aplikohet   në    lëkurë   të    pastër . Prandaj,  fillimisht   kryhet   pastrimi    i    përshtatshëm   për   tipin   e   lëkurës ,   i   përsëritur   çdo   ditë  në   mëngjes   dhe   në   mbrëmje.  Më   pas   vendoset   kremi   i   ditës   ose   i   natës   me    kujdes  dhe  përdoret  si   krem  bazë  (krem   përpara  make up- it)  po   të   jetë   nevoja.