Day Vitalizer

Krem i kujdesit ditor për lëkurë të thatë. Rimbush gropëzat e lagështise dhe redukton rrudhat e shkaktuara nga thatësia. Me përmbajtje te acidit Hialuronik ,alga Atlantiku, bima e shkretëtirës Imperata cylindrica dhe vaj macadamia.