Dead Sea Black Mask

Karakteristika  depërtuese  e  maskës  alginale  është  mbështetur  në  mënyrë  optimale  nga  përbërja  e  substancës  aktive  e  marrë  nga  sedimentet  e  detit  të  vdekur. Këto  profile lëkure  të  cilat  kanë  tendencë  të  shfaqin  shenjat,rrisin  aktivitetin  e  gjëndrës  sebum  dhe  zgjerojnë  poret  veçanërisht  duke  përfituar  nga  karakteri  qetësues i  lëkurës. Shtimi   në  përbërje  i vajit  të  pemës së  cajit  ofron  mbrojtje  efektive  kundra  shenjave  të  mëtejshme .