DEFENCE BODY Repair-elasticising stretch marks cream

Favorizon qendrueshmerine e lekures, permireson elasticitetin natyral te saj. Parandalon shfaqjen e stijeve ne rastet e ndryshimit te peshes trupore, shtatezanise etj. si dhe pakeson strijet  ekzistuese.

Sasia : 300 ml

Category: