EYE CARE CREAM 15ML

Asnje zone ne fytyre nuk eshte aq e ndjeshme sa zona e syve. Lekura ne zonen e syve  eshte 5 here me e dobet se ne cdo pjese tjeter  te fytyres. Ne te njejten kohe qarkulllimi i saj nuk eshte aq i mire, veshtire se ka ndonje gjender sebum  dhe mungon mbushja e indit dhjamor. Ky krem  kujdesi i syve redukton rrathet e zinj rreth syve dhe enjtjen e tyre.