Fresh: clean+

Xhel   dushi   i   butë   për   kujdes   ditor   trupi. Ekstraktet   bimore   natyrore   zviceriane   japin   freski   dhe   energji   përmes   ditës   dhe   kujdesit   për   lëkurën ,  me   komponent  vajor  lipidesh-plotësues. Një   kompleks   special   mbajtës   lagështie   në   bazë   të   komponimeve  të  sheqerit   drejt   qëndrueshmërisë   dhe   përmirësimit   të   kapacitetit   të   mbajtjes   së   lagështisë   në   lëkurë  në   mënyrë   që   ajo   mos   të   thahet   dhe  të  ndjehet   këndshëm.Veçanërisht  për   shkak   të  pastrimit   të   përditshëm   të   trupit   lëkura   theksohet. Komponentët  e   kujdesit   të   përfshirë   në   këtë   formulim   të   balancuar ,  garantojnë   pastërti   dhe   freski  si   dhe   mirëqenie   dhe  relaksim .

Category:

Description

Substanca aktive kryesore :  +ekstrakti   edelweiss   nga  Alpet  Zviceriane , cilësi   e   pastër   organike,  çertifikuar   nga  Ecocert  , bazë  sakaridesh , + pentavitin  kompleks   mbajtës   lagështie.

Efektet dhe vetitë specifike : +efekt  qetësues  lëkure, normalizues  lëkure  të   irrituar, + mbron   qelizat  dhe   indet , interceptor   radikal, vonon   shenjat  e  para   të   plakjes  së  parakohshme   +përmirëson   kapacitetin  e  mbajtjes  së   lagështisë  dhe   parandalon   humbjen   e  saj, +e  bën  lëkurën  të   ndihet  e  këndshme.]

Aplikimi: Kushdo   që   merr   seriozisht   kujdesin  e  fytyrës  dhe  përdor   një   seri   produktesh   të   kujdesit,  e  cila   plotëson   kërkesat   specifike   të   lëkurës   së   tij   dhe   përputhet   me   llojin  e   tij   të   lëkurës   ,  nga  pastrimi   dhe  koncentrati   i   substancës   aktive   në   kujdesin  e   ditës   dhe  natës   dhe   qëndron   vërtet   në   vendimin  e  tij   në   drejtim   të   kujdesit   të   trupit.Nëse   ju   ndiheni   rehat   me   produktet   tuaja   luan  një  rol    të   madh   – një  vendim   në   favor   të  një   produkti   është   gjithmon  instiktit  gut. Ndërsa  është   substanca   aktive  dhe   besimi   në  markë   e   cila   fillimisht   të   bind, është   ndjenja   juaj  personale   dhe   qëndrimi   ndaj   jetës   që   shoqërojnë   të   gjithë   ritualet  e  kujdesit   të   përditshëm    dhe   pastrimit. Xhel  i   butë   i  dushit   shpërndahet   në  mënyrë   optimale   në   lëkurë   të   lagur  dhe   zhvillon   efektin   e   tij   kur   shpëlahet   me  ujë  të   bollshëm. Ekstraktet   bimore   zviceriane    i   japin  trupit   një   shkallë   pastërtie    e  cila   është   ruajtur   nga  speciet   e   botës   së  pasur    malore. Në   mënyrë   që   kjo   të  mbetet   rastësi,  kozmetika   Inspira   ka   vendosur   me   suisse   absolue   ,  në   favor   të   substancave   aktive   të   cilësisë   së  pastër   organike   të   cilat   janë  çertifikuar   me   vulën  e   Ecocert-it .