Immediate Calming Serum SOS 30 ml

Një   serum   i   bërë   me   qeliza   burimore    alpine   që   qetësojnë   lëkurën   menjëherë    dhe    rrit  vitalitetin   e   qelizave    burimore  të   lëkurës.Proçesi  rigjenerues   i  epidermës  promovohet,  funksioni   pengues  i   lëkurës   forcohet   dhe   stresi   i   nxitur   nga   UV   luftohet.Në   të   njëjtën   kohë, Biophytex   redukton    efektivisht   skuqjen   dhe   kapilarët   në   sipërfaqen  e   lëkurës   dhe   ngjyra   e   përgjithshme   e   lëkurës    përmirësohet.Pentavitin   dhe   acidi   Hialuronik   gjithashtu    hidratojnë    intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin    linjat   e   bukura    dhe   rrudhat.