Immunilflor naturcaps

Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.